اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه » آشپزی و خواص مواد غذایی » آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک
آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک

آموزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک

موزش کامل طرز تهیه کوفته سوجوک

برای این پست آموزش طرز تهیه کوفته سوجوک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

سرو برای : ۶ تا ۸ نفر

زمان پخت: ۱ ساعت

مواد لازم کوفته سوجوک :

سوسیس : ۱۰۰ گرم

تخم مرغ کامل : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد متوسط

سیب زمینی : ۳ عدد

گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

فلفل سبز قلمی : ۱ عدد

نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم

ادویه کاری : به میزان لازم

روغن مایع : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس :

گوجه فرنگی : ۲ عدد

سس قرمز : ۲ قاشق سوپخوری

سیر : ۲ حبه

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه کوفته سوجوک :

ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی‌ها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینی‌ها را در فری با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلوله‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سس کوفته سوجوک :

گوجه فرنگی‌ها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفته‌های سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید۱۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینی‌ها برشته سرو کنید.

fo90

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای ان تی پی محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز