اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه » آشپزی و خواص مواد غذایی » طرز پخت کیک شکلاتی سیب
طرز پخت کیک شکلاتی سیب

طرز پخت کیک شکلاتی سیب

کیک شکلاتی سیب

مواد لازم پخت کیک شکلاتی:

دو فنجان آرد همه منظوره

دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو شیرین نشده

یک و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف فنجان کره

یک و نیم فنجان شکر سفید

دو عدد تخم مرغ

دو قاشق چای خوری عصاره وانیل

دو فنجان سیب

یک فنجان تراشه شکلاتی

نصف فنجان گردو خرد

آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک شکلاتی

ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را درون کاسه الک می کنیم و کنار می گذاریم.در یک کاسه بزرگ شکر و کره را مخلوط می کنیم و سپس با یک همزن برقی تخم مرغ را با دور متوسط درون مواد مخلوط می کنیم و پس از آن وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم و مواد را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

مواد خمیری شده را درون ظرف ۱۳ در ۹ اینچی ریخته و درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت ۳۵ دقیقه زمان می دهیم تا پخته شود

آموزش شیرینی پزی کیک شکلاتی سیب

116

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای ان تی پی محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز