شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » آشپزی و خواص مواد غذایی » طرز تهیه کامل دسر تمشک
طرز تهیه کامل دسر تمشک

طرز تهیه کامل دسر تمشک

دسر تمشک

مواد لازم:

تمشک تازه : ۳۰۰ گرم

پودر قند : ۵۰ گرم

خامه کم چرب بعلاوه مقداری جهت تزیین : ۳۰۰ میلی لیتر

اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

تمشک و برگ نعناع جهت تزیین : مقداری

 

طرز تهیه دسر تمشک :

۱٫ تمشک و پودر قند را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را داخل یک آبکش یا صافی بریزید و با فشار پشت قاشق مخلوط را از صافی عبور داده و صاف نمایید.

۲٫ یک قاشق غذاخوری از خامه کم چرب را جهت تزیین نگه دارید.

۳٫ اسانس وانیل و باقی مانده خامه کم چرب را داخل کاسه بریزید. مخلوط تمشک را هم به آن ها اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

۴٫ سفیده تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ای جداگانه بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و از ظرف نریزند. سفیده ها را کم کم و به آرامی به مخلوط تمشک اضافه نمایید و با استفاده از یک قاشق فلزی, مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

۵٫ مخلوط آماده شده را درون ظروف مخصوص سرو بریزید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال سرد شوند. دسر تمشک را با یک قاشق خامه کم چربی که از قبل کنار گذاشته بودید به همراه برگ نعناع و خود تمشک تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز:

هر چند تهیه این دسر با تمشک تازه بهتر است اما اگر از تمشک های منجمد موجود در سوپر مارکت ها هم جهت تهیه دسر تمشک استفاده نمایید, نتیجه مطلوبی به دست خواهید آورد.

www-ntppro-ir (2)

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای ان تی پی محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز