عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه » آشپزی و خواص مواد غذایی » طرز تهیه کامل بادمجان شکم پر کبابی
طرز تهیه کامل بادمجان شکم پر کبابی

طرز تهیه کامل بادمجان شکم پر کبابی

طرز تهیه کامل بادمجان شکم پر کبابی

bademjan-shekam-por-www-ntppro-ir

مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط ۵ عدد
 گردو آسیاب شده ۱ لیوان
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) ۲ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام  ۱ قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.

گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.

در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.

این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.

نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.

و در آخر میل کنبد و لذت ببرید

bademjan-shekam-por-www-ntppro-ir-2

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای ان تی پی محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز