پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶
خانه » آشپزی و خواص مواد غذایی » آموزش طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی
آموزش طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

آموزش طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

کلوچه کره بادام زمینی

مواد لازم:

نصف فنجان شکر
نصف فنجان شکر قهوه ای
نصف فنجان کره
نصف فنجان کره بادام زمینی
۱ عدد تخم مرغ
یک و نیم فنجان آرد همه کاره
سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

کره رو برای دو دقیقه بزنین (تا زمانی که حسابی شل و خامه ای شکل بشه). حالا شکر رو بهش اضافه کرده و برای دو دقیقه هم بزنین و بعد کره بادام زمینی و تخم مرغ رو بهش اضافه کنین. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک) رو در یه کاسه دیگه مخلوط کرده و بعد این مواد رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنین.

خمیر آماده شده رو در یه کیسه پلاستیکی ریخته و برای ۳ ساعت در یخچال بذارین.

فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. خمیرها رو به حالت توپ های یک و نیم اینچی (۳٫۵ سانیتمتری) در بیارین. حالا این توپ ها رو روی یه ورقه مخصوص پخت کلوچه قرار داده و با استفاده از چنگال اونا رو تخت کرده و شکل بدین. (طبق عکس)

حالا کلوچه ها رو داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنین تا طلایی رنگ بشن. بعد اونا رو از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنین. بعد اون رو روی میله های فلزی قرار داده تا به طور کامل خنک بشن.

برای اینکه کلوچه ها کمتر خشک بشن میتونین اونا رو در دمای ۱۵۰ درجه سانتگراد طبخ کنین.

Kolooche_Badamzamini_www_ntppro_IR (1) Kolooche_Badamzamini_www_ntppro_IR (2) Kolooche_Badamzamini_www_ntppro_IR (3) Kolooche_Badamzamini_www_ntppro_IR (4) Kolooche_Badamzamini_www_ntppro_IR (5)

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای ان تی پی محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز